Voor cliënten

Ben je al lang op zoek naar een antwoord op je medische vraag maar stuurt men je van het kastje naar de muur, of kijkt men alleen naar een deel van je klachten en niet naar jou als persoon en geheel, dan ben jij bij ons Algemeen specialistische expertise centrum op de juiste plek.

Wij luisteren naar je hele verhaal en nemen uitgebreid de tijd. Veelal spelen er verschillende klachten door elkaar maar begrijp men niet waarom. Je wilt maar één ding en dat is een antwoord op je vraag en minder klachten.  Soms passen je klachten niet in één vakje maar is het nodig om breder te kijken. Door onze holistische blik nemen wij jou serieus en proberen we samen een oplossing te vinden. Het doel is dat jij weer binnen bepaalde grenzen kunt functioneren zowel op werk als privégebied. Het is jouw lijf en jouw leven!

Behandeling

Vanuit ons centrum werken we met verschillende behandelmodules, zowel fysiek als online individueel en in een groep.  Farmacotherapie, medicatieconsulten, online modules zoals slaaphygiëne, psycho-educatie bij ASS, bij ADHD, depressie, angst, trauma,  chronische vermoeidheid, fybromyalgie, overgang, migraine, leefstijl, pijnklachten etc. Het doel van iedere behandeling is dat jij werkt aan het begrijpen van je klachten en de acceptatie met als doel meer kwaliteit van leven.